Sikker indkøb

Sikker indkøb

Vores butik er forpligtet til at skabe en sikker online shopping oplevelse. For at sikre din ro i sindet bruger vi avancerede sikkerhedsteknologier, der bruger branchens mest betroede serviceudbydere. Vores medlemslande med paypal og branchens mest betroede kurertjenester, herunder UPS, FedEx og USPS, viser vores engagement i at beskytte vores kunder og vores opretstående forretningsomdømme.


Norton Secure

Hver dag testes vores butik for at sikre, at den overholder de strenge standarder for "Norton Secure" Security Scan, som angivet af Norton Secure-mærket, der vises på vores websted. Denne beskyttelsesforanstaltning hjælper med at beskytte dine økonomiske oplysninger mod hackere, adware, spyware, spam og andre ondsindede aktiviteter. Norton multi-trins scanninger udføres af det største online sikkerhedsselskab i verden, hvilket giver et stærkt beskyttelseslag til mere end 250.000 hjemmesider i over 70 lande.


Betalingssikkerhed

BETALING MED KREDIT ELLER DEBIT CARD

Vi accepterer for øjeblikket Visa, MasterCard og American Express kreditkortbetalinger fra de fleste steder over hele verden. Betaling med kreditkort eller betalingskort er sikkert, nemt og bekvemt på stedet.

Vi tager alle skridt for at beskytte vores kunder personlige oplysninger mod tab, misbrug og ændring. Vi bruger krypteringsteknologi, når du modtager og overfører dine personlige oplysninger på vores websted. Alle de oplysninger, du giver, er sikret ved hjælp af Secure Sockets Layer (SSL) -krypteringsteknologi. Vi bruger SSL-teknologi til at forhindre, at dine oplysninger bliver opsnappet og læst, som det overføres via internettet. Derudover testes vores hjemmeside dagligt.


Forsikret Forsendelse

Når din ordre er behandlet og afsendt, sender vi dig en bekræftelses email om sporingsnumre. Vi bruger branchens mest betroede kurertjenester, herunder UPS, FedEx og USPS, for at sikre, at din pakke leveres hurtigt og sikkert. Vi forsikrer hver pakke for sin fulde købsværdi, indtil modtageren underskriver levering, så du kan nyde fuldstændig ro i sindet under forsendelsen.